2020 uudet ideat löytyvät FB ryhmästä

Hei,

Saatat ihmetellä, miksi Tunturikeittiö-blogissa ei ole uusia reseptejä. Elämäntilanteestani johtuen en ole toviin ehtinyt kirjoittaa puhtaaksi, mitata, punnita ja kuvata uusia eräruokakokeilujani vastaavalla tarkkuudella kuin tässä blogissa ja Viiden tähden vaellus -kirjassa. Uusia eräruokaideoita jaan kuitenkin ”Mitä syödä vaelluksella” FB ryhmässä. Tervetuloa jakamaan siellä myös omat vaellus- ja retkiruokakokeilusi!

https://www.facebook.com/tunturikeittio/

Tunturikeittiön reseptit ovat ajattomia. Pidän blogin yhä pystyssä ja ehkä tulevaisuudessa tänne vielä tulee lisää reseptejä ja tarinoita. Suosittelen etsimään reseptejä käyttäen hakutoimintoa, reseptit-valikkoa tai listaa aineksista.

Nautinnollisia reissuja lähemmäs ja kauas!

 

t. Piritta van der Beek (os Kantojärvi)

Tietoja Piritta

This is blog is written for lovers of nature, beauty and pleasure. Upgrade your hiking experience by exploring great cooking in landscapes! I'm hooked in fishing and hiking in Lapland. Since 2005 I've spent most of my holidays in the wilderness, at least a week per year, some years much more. Dreaming about it and planning the trip months ahead makes the experience last longer! It is great to share my passionate hobby with you. I hope this blog and my wilderness cooking books will offer you plenty of inspiration.
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s